Kan du bake alkoholblekk?
Kan du bake alkoholblekk?

Video: Kan du bake alkoholblekk?

Video: Kan du bake alkoholblekk?
Video: Nybegynner med alkoholblekk 2024, Juli
Anonim

Noen farger av alkohol blekk vil endre farge hvis du baker dem ved høy temperatur. Dette er normalt. Noen farger gjøre brytes ned i varmen av baking og kan gi uforutsigbare resultater.

For å holde dette for øye, må du forsegle alkoholblekk?

hvordan Forsegle alkoholblekk Kunst. Flere strøk med UV -beskyttelsesmiddel anbefales på det sterkeste for å bekjempe fading. Men påfør UV -beskyttelsen direkte på alkoholblekk vil forårsake blekk for å aktivere og flytte. Dette er fordi mange UV -lakker og beskyttelsesmidler inneholder isopropyl eller aceton.

I tillegg, hvordan forsegler du alkoholblekk på vinglass? Bruk en pensel for å legge til gnidning alkohol til utsiden av glass . Tilsett dråper umiddelbart alkoholblekk og snurre det rundt. Jeg brukte også et sugerør til å blåse blekk rundt så det ville spre seg rundt det hele glass.

På samme måte blir det spurt, vil alkoholblekk vaske av glass?

Grunnen alkoholblekk ikke gjør det bra med porøse materialer er at de vil suge inn og begynne å falme. Når du bruker alkoholblekk på glass , sørg for å bruke en klar forsegler som harpiks eller Ranger's Gloss Multi-Medium, slik at fargene ikke falmer eller tørkes av.

Må du forsegle alkoholblekk på Yupo?

Hvis du er i tvil eller for ro i sjelen, du kan aldri gå galt å ta feil på siden av forsiktighet og forsegling kunstverket ditt først. For dette prosjektet er det imidlertid ikke det nødvendig for å forsegle alkoholblekk på yupo papir før du bruker ArtResin av et par grunner. Her er hvorfor: ArtResin er en tetningsmasse.

Anbefalt: