Hva er blæremeridianen?
Hva er blæremeridianen?

Video: Hva er blæremeridianen?

Video: Hva er blæremeridianen?
Video: [ASMR] Experienced Chinese-style moxibustion and cupping, the lady was in pain convulsed all over! 2024, September
Anonim

De Blæremeridian

Dette meridian er den lengste og mest komplekse meridian . Den starter ved den indre delen av øyelokket og beveger seg over forsiden av hodet til baksiden av hodet. De blæremeridian danner deretter to grener som beveger seg nedover ryggen til sakrummet langs ryggraden.

Hvilken følelse er tilsvarende forbundet med blæren?

Frykt er følelsen av nyrer og blæren, organer knyttet til vannelementet. Det er en normal adaptiv følelse, men kan bli kronisk når vi ignorerer den.

Hva styrer Bladder Meridian i tillegg? Blære , hvilken er lengste meridian i kroppen, styrer nervesystemet. De Blæremeridian går langs ryggraden to ganger, en gang langs en bane som tilsvarer din fysiske kropp og en gang langs en sti som tilsvarer din emosjonelle kropp.

Ved siden av dette, hva representerer blæren i kinesisk medisin?

Begge er assosiert med elementet vann og følelsen av frykt. I motsetning til vestlig medisin , der blærens funksjon er lagring og utskillelse av urin, den blære på tradisjonelt kinesisk medisin har utvidede funksjoner, inkludert hvordan væsker omdannes under urinproduksjon.

Hva er meridianer i kroppen?

En grunnleggende TCM-definisjon av meridianer av kropp er at de er et nettverk av 'energikanaler'. Energi kommer fra næringsstoffene vi spiser fra mat, og fra frittflytende blod. Det er seks par meridianer (12 totalt major meridianer ), som hver påvirker et tilsvarende Yin/Yang -organ.

Anbefalt: