Er glassfiberrørisolasjon trygt?
Er glassfiberrørisolasjon trygt?

Video: Er glassfiberrørisolasjon trygt?

Video: Er glassfiberrørisolasjon trygt?
Video: Как утеплить пол в частном доме. Утепление пола в деревянном доме 2024, Juli
Anonim

Det er foreløpig ingen bevis for langvarig skade ved innånding glassfiber partikler, og arbeidere som kommer i jevnlig kontakt med glassfiber isolasjon anses ikke å ha en høyere risiko for lunge- og pusteproblemer, spesielt hvis de bærer riktig sikkerhet antrekk.

Herav, hva skjer hvis du puster inn glassfiber?

Glassfiber Eksponering Luftbåren glassfiber partikler kan sette seg fast i øyebollet, under øyelokket eller i øyekrokene og forårsake smertefull irritasjon. Ved innånding , kan disse partiklene forårsake irritasjon av halsen, nesegangene og munnen, samt hoste, neseblod og andre luftveisproblemer.

For det andre, er eksponert glassfiberisolasjon farlig? Forstyrrende glassfiberisolasjon kan sende partikler til luften som virker irriterende på lunger, øyne og hud. Barn leker rundt eksponert glassfiberisolasjon kan berøre eller spise det, noe som kan være en alvorlig helserisiko.

holder glassfiber seg i lungene?

Mindre fibre kan inhaleres dypt inn lungene . Inhalerte fibre fjernes fra de kroppen delvis gjennom nysing eller hoste, og gjennom de kroppens forsvarsmekanismer. Glassfiber som når lungene kan forblir i lungene eller de thorax regionen. Svelges glassfiber er fjernet fra de kroppen via avføring.

Kan puste glassfiber drepe deg?

Glassfiber er ikke som asbest som flosser seg inn i mindre og mindre skarpe krystallinske skjær og arbeider inn i cellestrukturer; glasset er amorft og jobber ganske raskt ut av vevet. Nei, men det vil klø opp slimhinnen i lungene så det er dårlig for du.

Anbefalt: