Trenger alle agurker et espalier?
Trenger alle agurker et espalier?

Video: Trenger alle agurker et espalier?

Video: Trenger alle agurker et espalier?
Video: COMMENT PLANTER DES CONCOMBRES POUR QU'IL Y A BEAUCOUP DE CONCOMBRE ? NOTRE SECRET DE L'ATTERRISSAGE 2024, Juni
Anonim

Beste Agurker Å vokse vertikalt

Vining varianter av agurker er klatreplanter som vokser en espalier og busk agurk varianter er det ikke. Så hvis du vil prøve å vokse agurker på en espalier , deg trenge for å sikre at du kjøper klatring agurk varianter, og ikke busketypene.

I forhold til dette, trenger du et espalier for agurker?

Agurker har to forskjellige vekstvaner: busk og vintreet. Bush varianter er kompakte og gjøre ikke krever et espalier . De er ideelle for dyrking i containere eller små hevede senger. Vining agurker produsere mer frukt, men de krever et større rom enn buskvarianter.

For det andre, kan alle agurker vokse på et espalier? Hvis du kan , espalier vinstokkene dine. Dette holder frukten ren og sparer plass. Et bur på 12 til 18 tommer laget av 4- eller 5-fots sveiset trådgjerde eller svinetråd vil støtte 2 eller 3 vinstokker. Wire er lett for klatringene agurker å gripe som anlegg vokser.

Dessuten klatrer alle agurker?

Agurker gjør det best hvis de kan klatre i stedet for å spre seg over bakken. Vinrankenes ranker vil ta tak i gjerder, hyssing, trådespalier eller høye bur slik at vinrankene klatre strukturene. Så la din agurker klatrer.

Hvor stor skal en espalier være for en agurk?

EN agurk espalier kan være noe solid som er 4-6 fot høyt. Det er den omtrentlige høyden på vintreet når det når modenhet. Du kan lage agurk trellises deg selv.

Anbefalt: