Hva dekker interceptor for hunder?
Hva dekker interceptor for hunder?

Video: Hva dekker interceptor for hunder?

Video: Hva dekker interceptor for hunder?
Video: HUNTER Dog GPS Tracker / Ошейник с GPS трекером Model - APP-100 / Обзор и настройка 2024, September
Anonim

Interceptor er en månedlig reseptbelagte medisin for din hund eller katt som behandler hjerteormsykdom, piskeorm, rundorm og krokorm. Interceptor vil behandle krokorm, fjerne og kontrollere rundorm og piskeorm i din hund.

Hva behandler interceptor for hunder på denne måten?

Interceptor Pluss er en månedlig tyggetablett smaksatt med ekte kylling som forebygger hjerteormsykdom og behandler og kontrollerer infeksjoner for voksne kroker, rundorm, piskeorm og bendelorm* i hunder og valper 2 kilo kroppsvekt eller mer og 6 ukers alder og eldre.

Har også interceptor pluss drept mange? Det andre anthelmintikumet funnet i Interceptor Plus for hunder er milbemycinoksim. Milbemycin er et antiorm-legemiddel som ikke bare retter seg mot bendelorm, men det kan også målrette mot andre parasitter som hjerteorm, sarkoptes mange og demodex mange.

Med tanke på dette, kan hunden min få ormer mens den er på interceptor?

Interceptor forhindrer også 3 vanlige tarmparasitter- rundorm , krokorm og piskeorm. To av disse parasittene, rundorm og krokorm er zoonotiske, noe som betyr at de kan spres fra kjæledyr til mennesker, vanligvis barn og voksne eller eldre med nedsatt immunforsvar.

Har interceptor ivermektin?

Interceptor er den eneste sikre medisinen for forebygging av hjerteorm for Collie, Collie-blanding, Shelties og Sheltie-blanding. Dette er fordi Interceptor gjør det ikke inneholder stoffet ivermektin , som er kjent for ha dødelige effekter i disse og noen andre raser.

Anbefalt: