Hva er forskjellen mellom reseptbelagte medisiner og quizlet uten resept?
Hva er forskjellen mellom reseptbelagte medisiner og quizlet uten resept?

Video: Hva er forskjellen mellom reseptbelagte medisiner og quizlet uten resept?

Video: Hva er forskjellen mellom reseptbelagte medisiner og quizlet uten resept?
Video: Fundamentals of Nursing NCLEX Practice Quiz 2024, Juni
Anonim

Resept narkotika er i utgangspunktet medisinene som krever at en lege notat skal utleveres. Over disken , narkotika er medisiner som Advil eller Tylenol som du ikke trenger en legeerklæring for å kjøpe. Hoved forskjell mellom de to er at du må ha en resept å håndtere stoffet hvis det er en resept legemiddel.

På samme måte kan du spørre, hvordan skiller reseptbelagte medisiner seg fra OTC -medisiner?

Disse medisiner er vanligvis sterkere enn OTC -medisiner , og kan bare brukes av den tiltenkte personen til å behandle en spesifikk medisinsk diagnose. Medisin på resept distribueres kun på lisensierte apotek. Selv om det er sikkert OTC-medisiner kan bli anbefalt av legen din, de krever ikke en resept å kjøpe.

På samme måte er det tre måter du kan unngå medisinmisbruk på? Her er de fem beste måtene å bidra til å forhindre narkotikamisbruk:

  • Håndter effektivt gruppepress. Den største grunnen til at tenåringer begynner å bruke narkotika er fordi vennene deres bruker gruppepress.
  • Ta tak i livspress.
  • Søk hjelp for psykiske lidelser.
  • Undersøk risikofaktorene.
  • Hold et godt balansert liv.

På samme måte kan man spørre, hvilket begrep definerer en medisin som bare kan kjøpes med legetillatelse?

De begrep over-the-counter (OTC) refererer til a medisiner som kan kjøpes uten a medisinsk resept. I kontrast, resept narkotika krever resept fra en doktor og burde kun brukes av den foreskrevne personen.

Hva bør inkluderes når man får en fullstendig medisinhistorie?

Strengt tatt, a medisinhistorie bør inkludere detaljer om alle medisiner som en pasient har prøvd tidligere, men for de fleste sykehusinnleggelser er det vanligvis tilstrekkelig å dokumentere detaljer om nåværende og nylig avsluttede medisiner (f.eks. antibiotika, kortikosteroider) sammen med detaljer om eventuelle

Anbefalt: