Innholdsfortegnelse:

Hva blir grubs til?
Hva blir grubs til?

Video: Hva blir grubs til?

Video: Hva blir grubs til?
Video: Mighty MagiSwords | Ensomme Grub - Interaktiv video | Norsk Cartoon Network 2024, Juli
Anonim

De lever av gressrøtter (og organisk materiale i jorda), noe som får gressdeler til å dø. Grubs etter hvert bli til voksne biller og kommer ut av jorda for å parre seg og legge egg, som klekkes inn i mer Grubs.

Dessuten, hva blir en juni -bug til?

Navnet Juni bug faktisk refererer til rundt 300 forskjellige arter av bille innenfor slekten Phyllophaga. Livssyklusen deres er som følger: egg »larve» puppe »voksen. Voksne legger egg i Mai og juni , som klekkes to og en halv uke senere inn i liten hvit larve, også kjent som grubs.

Vet også, hva er de hvite larvene i jorden min? Hvite grubs er sneglelignende larvestadiet for mange insekter. De roter rundt like under overflaten, spiser røttene til gress og andre planter mens de vokser. Det mest vanlige hvite larver er larver av junibugs, europeiske chafers, maskerte chafers, billbugs, orientalske biller og japanske biller.

Ved siden av dette, hvordan kan du bli kvitt grubs naturlig?

Metode 1 Behandling av grubs naturlig

  1. Se etter tegn på grubs.
  2. Se etter grubs.
  3. Bestem om du trenger å behandle.
  4. Bruk fordelaktige nematoder for å bli kvitt alle typer grub.
  5. Bruk sporer til japanske biller.
  6. Frø og gjødsle plenen din om høsten.
  7. La plenen vokse lang.
  8. Ikke overvann.

Hva er en grub orm?

Grub ormer er billelarver. De grub ormer funnet i plenene og hagene i Nord -Amerika er larvene til regnbugger og mangfoldige arter av skarabebillere. De voksne billene gjør liten skade, men de fleste grub ormer regnes som skadedyr.

Anbefalt: