Hva er OSHA -kravet for gangbredde?
Hva er OSHA -kravet for gangbredde?

Video: Hva er OSHA -kravet for gangbredde?

Video: Hva er OSHA -kravet for gangbredde?
Video: Прожектор на базе миски из ашана 2024, Juli
Anonim

Et minimum bredde på 18 tommer er akseptabelt for en gangvei brukes til vedlikehold og for å få tilgang til utstyr og ville overholde intensjonen i avsnitt 1910.37, OSHA Generelle industristandarder.

Hva er minimum gangbredde her?

En god tommelfingerregel er å lage hage gangveier minst fire fot bred. Dette minimum vil tillate to personer å gå komfortabelt side om side. Dette er spesielt viktig for stier som vil bli hyppig brukt, for eksempel den som fører til inngangsdøren din. Jo mer en bane brukes, jo bredere skal den være.

Hva er OSHA -standardene ved siden av ovenfor? OSHA -standarder er regler som beskriver metodene som arbeidsgivere må bruke for å beskytte sine ansatte mot farer. Det er OSHA -standarder for anleggsarbeid, maritim drift og generell industri, som er settet som gjelder for de fleste arbeidsområder.

Videre, hvor brede må gangen være?

Den anbefalte bredden på midtganger er minst 3 fot bredere enn det største utstyret som skal brukes, eller minst 4 fot. Bod midtganger som inneholder brannfarlige og brennbare væsker bør være minst 3 fot bred , og nødutgangstilgang burde en minimumsbredde på 28 tommer.

Hvilke krav må utfartsruter oppfylle OSHA?

Utgangsruter må være minst 28 tommer bred på alle punkter. Utgangsruter må være uhindret og fri for rot. Tilstrekkelig belysning (inkludert nødbelysning) må gis slik at en ansatt med normalt syn kan se langs utgangsrute . Hver utgang må være tydelig synlig og merket med et skilt som leser Exit ”.

Anbefalt: