Hva er den globale perioden for en vasektomi?
Hva er den globale perioden for en vasektomi?

Video: Hva er den globale perioden for en vasektomi?

Video: Hva er den globale perioden for en vasektomi?
Video: #VEIVALG 5/6 - global økonomi 2024, Juli
Anonim

En dag før operasjon inkludert • Dag for prosedyren betales vanligvis ikke som en egen tjeneste. Total global periode er 92 dager. Tell 1 dag før operasjonsdagen, operasjonsdagen og de 90 dagene umiddelbart etter operasjonsdagen.

På samme måte blir det spurt, hva er en global periode for CPT -koder?

De global periode for disse koder vil være 0, 10 eller 90 dager. Merk: ikke alle entreprenørpriser koder ha et "ÅÅÅ" global kirurgisk indikator. Noen ganger er global periode er spesifisert som 000, 010 eller 090. While koder med “ZZZ” er kirurgiske koder , de er et tillegg koder at du må betale med en annen tjeneste.

For det andre, hvilke prosedyrer har en global periode på 10 dager? E & M -tjenester som er feilaktig fakturert innenfor kodene som ha en Global Betegnelse på dager for " 10 "dager. Under reglene for Medicare Physician Fee Physician (MPFS), de fleste kirurgiske prosedyrer inkluderer pre-operative og post-operative evaluerings- og administrasjonstjenester. Disse E & M -tjenestene kalles ' Global Dager'.

Hva er en global periode i denne forbindelse?

EN global periode er en periode tid som starter med en kirurgisk prosedyre og slutter på noen periode tid etter prosedyren. Mange operasjoner har en oppfølging periode der gebyrer for normal postoperativ omsorg er samlet i global operasjonsgebyr.

Hvilken modifikator bruker du for global periode?

Modifikatorer 58, 78 og 79 er alle brukt i forbindelse med prosedyrer utført i global periode av en annen prosedyre.

Anbefalt: