Innholdsfortegnelse:

Hvordan steriliserer du flis?
Hvordan steriliserer du flis?

Video: Hvordan steriliserer du flis?

Video: Hvordan steriliserer du flis?
Video: Hvordan fuge fliser - Flisekompaniet 2024, Juli
Anonim

La flis suge i kaldt vann over natten (12-18 timer). Bruk så mye vann til alt chips flyter. Legg det gjennomvåt flis i en sil og la renne av i cirka 15 minutter. I mellomtiden settes alle de tørre ingrediensene (sagflis, rughjerne og gips) i blandingsbeholderen og blandes godt.

På samme måte, hvordan steriliserer du høy?

  1. Steriliser høyballene ved å legge dem i en stekepanne eller stor gryte full av kokende vann til de er fullstendig mettede.
  2. Fjern ballene fra vannet ved hjelp av en stor tang og legg dem på et kjølehylle sett over en metallplate for å tømme.

På samme måte, hvordan steriliserer du korn uten trykkoker? Hvis du har en gryte, kan du legge til murfasefelger i bunnen for å heve krukker , legg til et lag tinnfolie under krukker og fyll et par centimeter med vann. Kok lokket i to timer. Det er det beste du får uten en trykkoker , og det gjorde susen før jeg investerte i en.

Videre, hvordan steriliserer du papp?

Putt din papp i beholderen og fyll den med kokende vann og legg på et lokk hvis den har en. La den sitte i omtrent en time. Det vil drepe nesten all mugg og bakterier.

Hvordan steriliserer du et sugerør?

Pasteurisering av halm ved oppvarming: Den velprøvde og sanne metoden

  1. Skjær halm i 3-4 tommer lengder.
  2. Pasteuriser:
  3. Tøm halmen godt (en håndfull halm presset bør ikke produsere mer enn noen få dråper vann)
  4. Inokuler med korngyt på en ren, glatt overflate tørket med 70% isopropylalkohol.

Anbefalt: