Vises arsen i blodprøver?
Vises arsen i blodprøver?

Video: Vises arsen i blodprøver?

Video: Vises arsen i blodprøver?
Video: "РУСИЯ НИ Е ВРАГ" 2024, Juli
Anonim

Arsenikk er ikke sannsynlig oppdages i blod prøver tatt mer enn 2 dager etter eksponering fordi det har blitt integrert i ikke -vaskulært vev. Følgelig, blod er ikke et godt eksemplar å skjerme for arsenikk , selv om det er periodisk blod nivåer kan bestemmes for å følge effektiviteten av terapien.

Følgelig, hvordan tester du for arsen i kroppen?

Urinen test er den mest pålitelige test for arsen eksponering de siste dagene. Tester på hår og negler kan måle eksponering for høye nivåer av arsenikk de siste 6-12 månedene. Disse tester kan avgjøre om du har blitt utsatt for nivåer over gjennomsnittet på arsenikk.

Man kan også spørre, hva er arsenisk blodprøve? Blodarsen er kun for påvisning av nylig eksponeringsforgiftning. Blodarsen nivåer hos friske personer varierer betydelig med eksponering for arsenikk i kostholdet og miljøet. En 24-timers urin arsenikk er nyttig for påvisning av kronisk eksponering.

Rett og slett, hvor lenge forblir arsen i blodet ditt?

Det meste av uorganisk arsenikk vil være borte i løpet av flere dager, selv om noen vil forbli i din kroppen i flere måneder eller enda lenger. Hvis du blir utsatt for organisk arsenikk , det meste vil forlate din kroppen i løpet av flere dager. Du finner mer informasjon om hvordan arsenikk går inn og går din kroppen i kapittel 3.

Hva gjør arsen med kroppen?

Det kan spille en rolle i utviklingen av diabetes, kreft, vaskulær sykdom og lungesykdom. Food and Drug Administration sier at langsiktig eksponering for høye nivåer av arsenikk er assosiert med høyere hudkreft, blærekreft og lungekreft, samt hjertesykdom.

Anbefalt: