Innholdsfortegnelse:

Hvor lenge skal du bruke Xeroform?
Hvor lenge skal du bruke Xeroform?

Video: Hvor lenge skal du bruke Xeroform?

Video: Hvor lenge skal du bruke Xeroform?
Video: Trym Sovesofa 2022 Hvordan Bruke 2024, Juli
Anonim

Tømmingsinstruksjoner Ta vare på din Xeroform -dressing

  1. De første dagene etter operasjonen vil væske fra såret renne gjennom Xeroform.
  2. Giverstedet vil være smertefullt til det er tørt.
  3. Etter hvert som hudtransplantatet ditt helbreder, vil Xeroform se sprø ut.
  4. Om 7 til 14 dager etter at bandasjen ble plassert, begynner den å løfte seg i kantene.

Med tanke på dette, hvor ofte bør Xeroform endres?

Xeroform er en gul gasbind. Det er ofte legg på åpne sår og hudtransplantasjoner for å holde dem fuktige. Legen din vil fortelle deg det hvor ofte til endring påkledningen din. Dette er vanligvis en gang om dagen.

For det andre, hvor lenge holder Xeroform -gasbind på sår? Mepilex absorberer ekssudat effektivt og sikrer lav risiko for maserasjon. Brukes over svært ekssudativ brenning med delvis tykkelse sår eller over santylkollagenase der dressing gjør trenger ikke endres hver dag. Vanligvis kan Mepilex oppholde seg på plass i 3-5 dager.

Folk spør også, hva gjør Xeroform for et sår?

Xeroform er steril sår dressing som ikke klistrer seg, noe som betyr at den ikke vil holde seg til sår så endring av påkledning er mindre smertefullt og traumer for sår er minimert. Xeroform er også en okklusiv bandasje som betyr at bandasjen forhindrer luft i å nå sår.

Er Xeroform et antibiotikum?

Innledning/bakgrunn. Xeroform ® er et petrolatumbasert finmasket gasbind som inneholder 3% vismut-tribromofenat. Vismut, som ligner på andre metaller, har antimikrobiell egenskaper. Xeroform ® har blitt brukt i flere tiår i brannskade og plastikkirurgi som en donorforbinding og som et dekke for sår eller brannskader med delvis tykkelse

Anbefalt: