Hva forårsaker sopp i Bermudagrass?
Hva forårsaker sopp i Bermudagrass?

Video: Hva forårsaker sopp i Bermudagrass?

Video: Hva forårsaker sopp i Bermudagrass?
Video: Best Fungus control for Bermuda Grass // Bio Advanced // Dollar spot , brown patch quick fix 2024, September
Anonim

Spring Dead Spot er en gressykdom som bare er unik for Bermudagrass , spesielt visse kultivarer. Det er forårsaket av en felles sopp , som faktisk infiserer torv i løpet av høsten. Enkelte varianter av Bermudagrass er mer utsatt for denne sykdommen enn andre.

Hva forårsaker da plenesopp?

Årsaker av Plen Sopp Sykdom Noen ganger, men når brune og gule flekker blir synlige, vil det bli tydelig at din plen har inngått kontrakt sopp sykdom, og ødelegger hagen din. De årsaker av plen sopp sykdom inkluderer: Mangel på vann. Klipping med for lav innstilling.

På samme måte, hva er et naturlig middel for plessopp? Selv om det er kostbart, vil dette bidra til å bekjempe plen sopp . naturlige behandlinger kan brukes i stedet, spesielt mens sopp er fortsatt liten. Neem olje, kompostte og natronløsninger er noen av de vanligste.

Følgelig, kan gresset komme seg fra sopp?

I alvorlige tilfeller er sopp kan påvirke de nedre bladskjedene, invadere kronen på gress og drepe planten. I de fleste tilfeller gresset vil komme seg , men det kan ta to til tre uker. De sopp inokulum vil vedvarer på ubestemt tid i jorden, og det er ingen måte å eliminere det fra a plen.

Når skal jeg bruke soppdrepende midler på plenen min?

Forebyggende, soppdrepende midler bør påføres gressvingel på slutten av våren eller forsommeren. Ofte blir brun flekk åpenbar rundt den første uken i mai i Upstate. Varme årstider krever gress soppdrepende middel behandlinger om våren, men spesielt om høsten for best sykdomsbekjempelse.

Anbefalt: