Hva er hvite grubs?
Hva er hvite grubs?

Video: Hva er hvite grubs?

Video: Hva er hvite grubs?
Video: Узнав этот СЕКРЕТ ты никогда не выбросишь пустой баллон! Полезные советы и хитрости! 2024, Juli
Anonim

Hvite grubs er larvestadiet for mange insekter og lever ofte like under overflaten i matjorden. Planter kan bli skadet og vil sannsynligvis dø. Det er ikke uvanlig at en enkelt plen er vert for hundrevis av grubs . Etter hvert som angrepet utvikler seg, kan en hel plen bli ødelagt.

Deretter kan man også spørre, hva blir en hvit grub til?

Plen Grubs , ofte kalt Hvite Grubs , er den umodne formen for forskjellige Scarab biller, for eksempel japanske biller, juni "bugs" (biller) eller European Chafers. Grubs etter hvert bli til voksne biller og kommer ut av jorda for å parre seg og legge egg, som klekkes inn i mer Grubs.

Ved siden av ovenfor, hvordan blir du kvitt hvite larver? Svar 1: Jordvennlige fordelaktige nematoder oppsøker og dreper grubs og andre jordbebodde insekter. De kommer på en svamp (usynlig for det blotte øye) som du suger i vann, legger i en sprøyte og sprayer skitt eller plen. De vil formere seg over tid og fortsette å drepe grubs.

Folk spør også, er hvite larver skadelige?

Svaret er nei. Hvite grubs tilstede på plener (og mange av dem i hagesenger) er nesten alltid en av to arter av skarabebille kjent som junibille og den maskerte chafer. Begge artene kan være skadelig til torv på sensommeren, men fôring om vinteren og våren er ubetydelig.

Hvordan ser skade på hvit grus ut?

Generelle symptomer på Hvit grub skade til Turfgrass Etter klekking fra egg, hvite larver begynne å mate på røttene og de underjordiske stilkene til gressgress. Det første beviset på skade er lokaliserte flekker av blekt, misfarget og døende gress som viser symptomer på fuktstress.

Anbefalt: