Hvilket av følgende er et eksempel på opplevelsesforventende prosesser?
Hvilket av følgende er et eksempel på opplevelsesforventende prosesser?

Video: Hvilket av følgende er et eksempel på opplevelsesforventende prosesser?

Video: Hvilket av følgende er et eksempel på opplevelsesforventende prosesser?
Video: НЕ ВЗДУМАЙ снимать аккумулятор с машины. Делай это ПРАВИЛЬНО ! 2024, Juli
Anonim

Erfaring - forventningsfulle prosesser er prosesser som er kritiske for utvikling og forekommer på tvers av miljø. Noen eksempler på erfaring - forventningsfulle prosesser er språk, ernæring og kjærlighet. Erfaring -avhengig prosesser er prosesser som skjer avhengig av individets miljø.

På samme måte kan du spørre, som er en opplevelsesforventende hendelse?

Aspekter av hjernen som er definert som å være erfaring - forventningsfull inkluderer syn og hørsel, sosial og emosjonell utvikling, språk og høyere kognitive funksjoner.

Hva er også forskjellen mellom erfaringsavhengig og erfaringsforventende hjerneutvikling? Det viktige skillet mellom erfaring - forventningsfull og erfaring - avhengig prosesser er at førstnevnte bruker utviklingsutløsere for å starte og stoppe nevral plastisitet, og sistnevnte bruker åpen men målrettet kontroll over hvor og når informasjon lagres.

Også å vite, hva betyr forventningsfull erfaring?

Erfaring - Forventende Plastisitet beskriver normal, generalisert utvikling av nevronforbindelser som oppstår som et resultat av vanlig opplevelser at alle mennesker er utsatt for i et normalt miljø. Disse tidlige universelle erfaringer er visuell stimulering, lyd (spesielt stemmer) og kroppslig bevegelse.

Hva er erfaringsforventende hjernevekst?

Opplev forventningsfull refererer til unge hjernen organisasjon i rask utvikling, som er avhengig av vanlig opplevelser -muligheter for å utforske omgivelsene, samhandle med mennesker og høre språk og andre lyder? Erfaring -avhengig: forekommer gjennom våre liv.

Anbefalt: