Hvordan desinfiserer du et fotbad?
Hvordan desinfiserer du et fotbad?

Video: Hvordan desinfiserer du et fotbad?

Video: Hvordan desinfiserer du et fotbad?
Video: Побелка стен известью (в погребе) 2024, Juli
Anonim

Fjern eventuelt rusk ren vasken med vaskemiddel og varmt vann, med en børste for å fjerne smuss. Skyll med vann. Fylle på fotbad med vaskemiddel og varmt vann til over fyllelinjen og aktiver resirkulasjonssystemet. klorblekemiddel, tillat fotbad å lufttørke.

På samme måte spør folk hvordan du desinfiserer føttene dine?

Grundig rengjøring din føtter er mer enn å skylle dem i en rask dusj. Dr. Rowland anbefaler å suge din føtter i en blanding av eddik og vann eller Epsom salt og vann. For et saltvann, oppløs en halv kopp Epsom -salt i et badekar eller en stor bolle med varmt vann og suge i ca 10 til 20 minutter.

På samme måte desinfiserer neglesalonger verktøy? Mens mange salonger bruk Barbicide, UV lys sterilisatorbokser eller andre kjemiske løsninger til desinfisere deres verktøy , den eneste enheten som fungerer helt til sterilisere instrumenter kalles en autoklav, som bruker høyt trykk og damp for å drepe 100 prosent av alle smittsomme organismer.

På denne måten, hvor ofte bør et fotbad rengjøres?

Suge en gang hver uke fotspa med desinfeksjonsmiddel over natten. Følg alltid produsentens instruksjoner for rengjøring og desinfeksjon.

Kan jeg putte blekemiddel i fotbadet mitt?

Blekemiddel Water Soaks: For bedre og raskere resultater, forteller jeg min pasienter til suge deres føtter i blekemiddel vann hver natt i 10 minutter. Jeg anbefaler ikke mer enn 1 spiseskje blekemiddel i en halv liter vann. De suger vil hjelp til å drepe de sopp.

Anbefalt: