Hva brukes Cerebyx til?
Hva brukes Cerebyx til?

Video: Hva brukes Cerebyx til?

Video: Hva brukes Cerebyx til?
Video: Cherry Eye и Еверсия на хрущяла на третия клепач 2024, Juli
Anonim

Cerebyx er et antikonvulsivt middel som virker ved å bremse ned impulser i hjernen som forårsaker anfall. Cerebyx er brukt for å forhindre eller kontrollere anfall. Denne medisinen er brukt bare for en kort tid når andre former for fenytoin ikke kan gis. Cerebyx kan også være brukt for formål som ikke er oppført i denne medisineringsguiden.

På samme måte kan Cerebyx gis IV -push?

Maksimal konsentrasjon på CEREBYX i enhver løsning bør være 25 mg PE/ml. Når CEREBYX er gitt som en IV infusjon, CEREBYX må fortynnes og skal bare være administreres med en hastighet som ikke overstiger 150 mg PE/min. Bare for enkeltdose.

Spørsmålet er deretter hvordan administreres Fosfenytoin? Intravenøs: Når fosfenytoin er administreres ved IV -infusjon, maksimal plasma fosfenytoin konsentrasjoner oppnås ved slutten av infusjonen. Fosfenytoin har en halveringstid på omtrent 15 minutter. Intramuskulært: Fosfenytoin er fullstendig biotilgjengelig etter IM administrasjon av fosfenytoin.

Ved siden av dette, hvorfor er fosfenytoin foretrukket fremfor fenytoin?

Fosfenytoin er et parenteralt administrert prodrug av fenytoin , brukes til behandling av pasienter med anfall. Fordeler med fosfenytoin over fenytoin inkluderer raskere intravenøs administrering, ikke behov for et intravenøst filter og et lavere potensial for lokalt vev og hjertetoksisitet.

Er fosfenytoin det samme som fenytoin?

Fosfenytoin og fenytoin hos pasienter med status epilepticus: forbedret toleranse kontra økte kostnader. Fosfenytoin , a fenytoin prodrug, har samme farmakologiske egenskaper som fenytoin men ingen av injeksjonsstedet og hjerterytmekomplikasjonene ved intravenøse infusjoner av fenytoin.

Anbefalt: