Innholdsfortegnelse:

Må entreprenører teste for asbest?
Må entreprenører teste for asbest?

Video: Må entreprenører teste for asbest?

Video: Må entreprenører teste for asbest?
Video: Asbest herkennen met Roger 2024, Juli
Anonim

Føderal lov gjør ikke krever personer som inspiserer, reparerer eller fjerner asbest -inneholdende materialer i frittliggende eneboliger som skal opplæres og akkrediteres; imidlertid noen stater og lokaliteter gjøre krever dette. For sikkerhetens skyld, huseiere bør sikre at arbeidere de ansetter for å håndtere asbest er utdannet og akkreditert.

Folk spør også, må entreprenører teste for asbest?

Alle boliger bygget før 1990 er nødvendig av arbeidserstatningsloven å gjennomgå test av asbest før noen oppussing kan skje.

På samme måte, hvordan tester du for asbest? Området som skal være testet sprøytes med vann for å hindre at løse fibre kommer i luften. Et verktøy brukes til å skjære i stoffet som skal være testet for å få en prøve av fibre. En liten prøve av materialet som kan være eller inneholde asbest legges i en forseglingsbar beholder som skal sendes til et laboratorium for testing.

Hvordan vet jeg på denne måten om hjemmet mitt har asbest?

Her er fem tegn som kan indikere tilstedeværelsen av asbestholdige materialer i hjemmet ditt

  • Eldre hjem. De fleste boliger bygget før 1980 -tallet inneholder materialer med høyt asbestinnhold.
  • Vinylgulv eller -ark.
  • Korrugerte taktekking.
  • Sementplater.
  • Sement vanntanker.

Må du rapportere asbest?

De Rapportering av forskrifter om skader, sykdommer og farlige hendelser 1995 (RIDDOR) krever at den angitte ansvarlige personen rapportere visse definerte arbeidsrelaterte hendelser til håndhevende myndighet. Spørsmålet om utilsiktet utgivelse av asbest er rapporterbar ofte oppstår.

Anbefalt: