Hvorfor føler jeg meg bedre etter rengjøring?
Hvorfor føler jeg meg bedre etter rengjøring?

Video: Hvorfor føler jeg meg bedre etter rengjøring?

Video: Hvorfor føler jeg meg bedre etter rengjøring?
Video: Disse tingene stjeler penger hjemmefra: bli kvitt dem nå! Kan ikke lagre eller holde varer 2024, Juli
Anonim

Rengjøring kan også være et utløp for energi og negative følelser. Å fjerne støv, smuss og rot fra omgivelsene gir deg en renere , mer behagelig atmosfære slik at du kan føle lykkeligere og mer avslappet.

Spørsmålet er også, hvorfor hjelper rengjøring med angsten min?

Psykologien bak Rengjøring Midlertidig angst kan føre til rengjøring mer omhyggelig, ifølge en studie fra 2015 fra University of Connecticut. Forskere teoretiserte at folk trekker seg mot repeterende atferd (for eksempel rengjøring ) i tider med stress.

Er et rotete rom et tegn på psykisk sykdom ved siden av ovenfor? EN rotete rom kan også være en skilt at du har depresjon. Flere av kriteriene for en depresjonsdiagnose - håpløshet, tretthet og mangel på konsentrasjon - kan alle spille en rolle i hvorfor din rotete rom er i staten den er i.

Man kan også spørre, kan rengjøring gjøre deg glad?

Det er mye å gjøre - for ikke å snakke om lite tid eller energi ren etterpå. Men, rot forårsaker stress og rengjøring reduserer den , selv hos andre dyr enn mennesker, for eksempel fisk. Ren Det er bevist at hjem og organiserte rom reduserer stress, forbedrer lykke og til og med forbedrer spisevaner og treningsvaner.

Hvorfor bør du holde et rent hus?

Beholder ditt boareal ren og organisert sikrer at det er trygt og ikke-farlig. Du vil beholde støv og andre allergener ut av hjemmet ditt. Regelmessig rengjøring holder hjemmet ditt fri for støv og gjør det til et mye bedre miljø generelt for familien din, spesielt alle som er allergiske.

Anbefalt: