Hva er immobilisering i strålebehandling?
Hva er immobilisering i strålebehandling?

Video: Hva er immobilisering i strålebehandling?

Video: Hva er immobilisering i strålebehandling?
Video: SecureVac™ Immobilization System 2024, Juli
Anonim

Immobilisering . Lungekreft immobilisering enheter er designet for å gjengi pasientens posisjon fra tidspunktet for simulering til fullføring av strålebehandling.

Folk spør også, hvorfor er immobilisering viktig i strålebehandling?

For å minimere dosen til omkringliggende normalt vev så langt som mulig. Reduserer tiden i daglig pasientoppsett. Får pasienten til å føle seg tryggere og mindre bekymret. Spesielt i CNS -svulster (små felt, kritiske tilstøtende strukturer).

På samme måte, hva er et brystbrett? Definisjon av brystbrett . 1: moldboard. 2: en beholder borde brukt på bryst av en gruve som jobber med å holde tilbake mykt underlag. 3: a borde ved et skips brystbjelke.

På denne måten, hva er immobilisasjonsenhet?

Immobiliseringsenheter og stabilisatorer er biter av medisinsk utstyr som holder en kroppsdel i en fast posisjon i en lengre periode, og som ofte brukes under strålebehandling, medisinsk bildebehandling og behandling av forskjellige skader.

Hva er bruddimmobilisering?

Definisjon. Immobilisering refererer til prosessen med å holde en ledd eller et bein på plass med en skinne, støpt eller seler. Dette er gjort for å forhindre at et skadet område beveger seg mens det helbreder.

Anbefalt: