Hva skal til for å være audiolog?
Hva skal til for å være audiolog?

Video: Hva skal til for å være audiolog?

Video: Hva skal til for å være audiolog?
Video: Har du en vond hemmelighet? - Informasjonsvideo om overgrep mot barn 2024, Juli
Anonim

Helt ny er audiologer kreves for å ha en lege av audiologi (AuD) grad. Typisk det tar omtrent fire år for å fullføre denne graden. Flertallet av studentene som er tatt opp til AuD -programmer har en bachelorgrad i kommunikasjonsvitenskap og lidelser.

Folk spør også, hvor mye tjener en lege i audiologi?

Hvor mye audiologer tjener . Avhengig av arbeidssted og geografisk beliggenhet, a doktor i audiologi kan tjene alt fra $ 60 000 til $ 200 000 i året.

På samme måte, hvordan blir jeg audiograf? Å jobbe som en audiolog i privat sektor, må du gjøre en audiologi grad godkjent av helse- og omsorgsyrkerådet. Du kan bli med i NHS Scientist Training Program, hvis du allerede har det ha en vitenskapelig grad.

Rett og slett, er audiologi en god karriere?

Audiologi Oppført blant de høyest betalende jobbene for folk som ønsker å jobbe mindre enn 40 timer per uke. I følge Business Insider, audiologi ble rangert blant de beste karrierer i 2017 som gir god betale og tilby også god balanse mellom arbeid og liv.

Går audiologer på medisinsk skole?

Alle audiologer ta en mastergrad innen sitt felt. Noen audiologer går på for å tjene en lege av audiologi grad, som tilsvarer en doktorgrad, men det er ikke en medisinsk grad. De er en lege i den forstand at de har en doktorgrad. Men de gjøre ikke gjennomgå fullt medisinsk opplæring.

Anbefalt: