Gjør difenhydraminhydroklorid deg søvnig?
Gjør difenhydraminhydroklorid deg søvnig?

Video: Gjør difenhydraminhydroklorid deg søvnig?

Video: Gjør difenhydraminhydroklorid deg søvnig?
Video: Fedtstoffer og triglycerider 2024, Juli
Anonim

Døsighet er en av de store bivirkningene av noen antihistaminer, som f.eks difenhydramin ( Benadryl ) og doxylaminsuksinat (antihistaminet som finnes i Nyquil). Og på grunn av deres kraftige beroligende egenskaper, er antihistaminer også de aktive ingrediensene som finnes i mange reseptfrie søvn hjelpemidler.

På samme måte, hvorfor gjør difenhydramin deg søvnig?

Medisinen Gjør deg søvnig Det virker ved å blokkere histamin, et kjemikalie produsert av sentralnervesystemet som ikke bare gir allergisymptomer, men spiller en rolle i våkenhet (derav den insta-døsige følelsen etter du pop en Benadryl).

For det andre, når skal jeg ta difenhydramin for søvn? Som en søvn bistand, ta difenhydramin innen 30 minutter før sengetid. Ring legen din dersom symptomene dine ikke bedres etter 7 dagers behandling, eller hvis du har feber med hodepine, hoste eller utslett.

I tillegg er det ille å ta difenhydramin hver kveld?

Det er ikke et søvnhjelpemiddel, selv om mange bruker det til det formålet. Selv faktiske søvnhjelpemidler uten resept bør imidlertid ikke gjøre det bli tatt hver kveld . De som ta difenhydramin i lengre perioder kan det oppstå lavt blodtrykk og hjertebank.

Er difenhydraminhydroklorid trygt?

Sikkerhet guide for difenhydramin Difenhydramin er godkjent av U. S. Food and Drug Administration (FDA) og er sikker og effektiv når den brukes i henhold til etiketten Drug Drugs.

Anbefalt: