Hvordan hjelper aspirin under et hjerteinfarkt?
Hvordan hjelper aspirin under et hjerteinfarkt?

Video: Hvordan hjelper aspirin under et hjerteinfarkt?

Video: Hvordan hjelper aspirin under et hjerteinfarkt?
Video: Вашему саду это понравится! Натуральный аспирин из коры белой ивы 2024, Juli
Anonim

Aspirin forstyrrer med blodets størkningsvirkning. Deretter en blodpropp kan raskt danne og blokkere arterien. Dette forhindrer blodstrømmen til hjerte og forårsaker a hjerteinfarkt . Aspirin terapi reduserer sammenklumpning av blodplater - muligens forhindrer a hjerteinfarkt.

På samme måte kan man spørre, hvor mye aspirin hvis du får hjerteinfarkt?

En daglig lav- dose aspirin (81 mg) er den vanligste dose brukes til å forhindre a hjerteinfarkt eller et slag. Ta aspirin med mat hvis det plager magen din. Hvis du synes at du får et hjerteinfarkt , ring 911. Operatøren kan fortelle det du å tygge 1 voksen styrke eller 2 til 4 lav- dose aspirin.

Spørsmålet er deretter, hvordan stopper du et hjerteinfarkt umiddelbart? Prøv å beholde personen rolig, og få dem til å sitte eller ligge. Hvis personen ikke er allergisk mot aspirin, må han tygge og svelge et babyaspirin. (Den fungerer raskere når den tygges og ikke svelges hel.) Hvis personen stopper puste, bør du eller noen andre som er kvalifisert utføre HLR med en gang.

Her kan tygge et aspirin stoppe et hjerteinfarkt?

Aspirin kan hjelp til å løse opp blodproppen før det er permanent skade på hjerte . Hvis det viser seg at symptomene dine ikke var forårsaket av en forestående hjerteinfarkt tross alt, det er greit; tygge den ene aspirin pillen vil ikke skade. Og det kan redde livet ditt.

Hva gjør aspirin for hjertet?

Aspirin reduserer blodets evne til å koagulere. Det bidrar til å redusere risikoen for at blodpropper dannes inne i en arterie og blokkerer blodstrømmen i blodet hjerte (forårsaker en hjerte angrep) eller i hjernen (forårsaker slag). Det er fordelen med aspirin.

Anbefalt: