Hva er forskjellen mellom forventningsfull erfaring og erfaringsavhengig?
Hva er forskjellen mellom forventningsfull erfaring og erfaringsavhengig?
Anonim

Det viktige skillet mellom erfaring - forventningsfull og erfaring - avhengig prosesser er at førstnevnte bruker utviklingsutløsere for å starte og stoppe nevral plastisitet, og sistnevnte bruker åpen men målrettet kontroll over hvor og når informasjon lagres.

Ved siden av dette, hva er erfaringsforventende læring?

Erfaring - Forventende plastisitet beskriver normal, generalisert utvikling av nevronforbindelser som oppstår som et resultat av vanlige opplevelser som alle mennesker utsettes for i et normalt miljø. Disse tidlige universelle opplevelser er visuell stimulering, lyd (spesielt stemmer) og kroppslig bevegelse.

Hvilken uttalelse er på samme måte et eksempel på opplevelsesforventende prosesser? Erfaring - forventningsfulle prosesser er prosesser som er kritiske for utvikling og forekommer på tvers av miljø. Noen eksempler på erfaring - forventningsfulle prosesser er språk, ernæring og kjærlighet.

Hva er erfaringsavhengig ved siden av ovenfor?

Begrepet Erfaring - Avhengig Hjerneutvikling refererer til måten unik eller individuell er opplevelser bidra til hjernens vekst og foredle eksisterende hjernestrukturer. Synaptiske forbindelser utvikler seg eller oppstår som en konsekvens av individets opplevelser og fortsette å utvikle seg gjennom personens liv.

Hva er erfaringsforventende hjerneutvikling?

erfaring - forventningsfull prosess. i hjernens utvikling , en forhåndsbestemt modningsprosess der synapser bare dannes og opprettholdes når en organisme har gjennomgått forventet artstypisk opplevelser i en bestemt kritisk periode.

Anbefalt: