Får jeg følelsen tilbake i fingeren etter kutt?
Får jeg følelsen tilbake i fingeren etter kutt?

Video: Får jeg følelsen tilbake i fingeren etter kutt?

Video: Får jeg følelsen tilbake i fingeren etter kutt?
Video: ШОПИНГ В ZARA + ПРИМЕРКА. ТРЕНДЫ ОСЕНЬ-ЗИМА 2020-2021. ЧАСТЬ 2 | VLOG #17 2024, Juli
Anonim

Det er mulig for en skader til de hånden for å skade en nerve. I noen tilfeller, en enkelt blåmerke eller hevelse rundt de nerve vil forårsake nummenhet eller prikking for en få dager. Etter dette, normalt følelse og funksjon komme tilbake . Hvis følelsen ikke gjør det komme tilbake innen 10 dager, de nerve har sannsynligvis vært skjære.

Vet også, hvor lang tid tar det før fingerskårene blir helbredet?

Helbredelse fra en kutt finger En mindreårig skjære trenger kanskje bare noen få dager til helbrede . I noen tilfeller, det kunne ta to til fire uker før skaden er fullstendig helbrede.

hva skjer hvis en nerve blir kuttet? Når en nerve er kuttet , begge nerve og isolasjonen er ødelagt. Skade på a nerve kan stoppe overføringen av signaler til og fra hjernen, forhindre muskler i å arbeide og forårsake tap av følelse i området levert av det nerve.

Bare så, hvordan vet du om du kutter en nerve i fingeren?

Din legen vil teste de følelse, styrke og bevegelsesområde i din hånd . En Tinel -test hjelper deg med å finne de sted hvor nerven din er skadet. Din legen vil trykke nerven din . Du vil føle en følelse når spissen av de avskåret nerve er tappet.

Skadet jeg en nerve i fingeren?

Symptomer på en skade på de radial nerve Symptomene kan omfatte skarp eller brennende smerte, samt uvanlige opplevelser i tommelen din og fingrene . Det er vanlig å oppleve nummenhet, prikking og problemer med å rette seg ut din væpne. Du kan også oppdage at du ikke kan forlenge eller rette deg din håndleddet og fingrene.

Anbefalt: