Er Phazyme en antacida?
Er Phazyme en antacida?

Video: Er Phazyme en antacida?

Video: Er Phazyme en antacida?
Video: Phazyme Gas Relief Commercial 1996 2024, Juli
Anonim

Simetikon hjelper til med å bryte opp gassbobler i tarmen. Aluminium og magnesium antacida jobbe raskt for å senke syren i magen. Denne medisinen virker bare på eksisterende syre i magen. Det forhindrer ikke syreproduksjon.

Deretter kan man også spørre, er simetikon et antacida?

Kalsium og magnesium brukes noen ganger som antacida for å lindre halsbrann, dårlig fordøyelsesbesvær og urolig mage. Kalsiumkarbonat, magnesiumhydroksyd og simetikon er en kombinasjon antacida , antigassmedisin som brukes til å behandle halsbrann, fordøyelsesbesvær, gass og oppblåsthet eller ubehag i magen forårsaket av overspising.

Spørsmålet er deretter hva Phazyme brukes til? Phazyme er pleide å lindre smertefullt trykk forårsaket av overflødig gass i mage og tarm. Dette legemidlet er til bruk hos babyer, barn og voksne. Phazyme kan også være brukt til formål som ikke er oppført i denne medisineringsguiden.

Vet også, hjelper Phazyme halsbrann?

Phazyme ® Gass og syre tygger behandle både gass- og syrerelaterte symptomer. De hurtigvirkende, smakfulle tyggene har gass nr. 1 som er anbefalt av lege. lettelse ingrediens, pluss en antacida til lindre halsbrann på sekunder. Tilgjengelig i en 24-talls flaske.

Hva er bivirkningene av Phazyme?

En veldig alvorlig allergisk reaksjon på dette produktet er sjelden. Søk imidlertid øyeblikkelig medisinsk hjelp hvis du merker noe av det følgende symptomer alvorlig allergisk reaksjon: utslett, kløe/hevelse (spesielt i ansikt/tunge/svelg), alvorlig svimmelhet, pusteproblemer.

Anbefalt: