Er arm og hammer?
Er arm og hammer?

Video: Er arm og hammer?

Video: Er arm og hammer?
Video: Vсё ради дела! Zа нами бог, Zа нами праVда! PUBG STREAM 2024, Juli
Anonim

Arm og hammer er et merke av natronbaserte forbrukerprodukter som markedsføres av Church & Dwight, en stor amerikansk produsent av husholdningsprodukter.

Arm og hammer.

Produkttype Baking Soda produkter
Introdusert 1846
Markeder Verden
Tagline Standarden på renhet
Nettsted armandhammer.com

Er Arm & Hammer vaskemiddel derfor bra?

Arm og hammer Væske Vaskemiddel , Clean Fresh Scent oppnådde en vurdering over kvalitet for kvalitet, ytelse og verdi fra våre hjemmetestere. De sa at de ville anbefale det til andre familier, og de kalte prisen som en nøkkelfaktor.

Er Arm og Hammer dessuten kommunistisk? Sønnen til en av grunnleggerne av amerikaneren kommunistisk Arbeiderpartiet, Hammer ble en multimillionær kapitalist, i stor grad takket være hans forhold til lederne i Sovjetunionen.

Dessuten er Arm and Hammer vaskemiddel helt naturlig?

Væpne & Hammer har utviklet en fargestoff- og duftfri versjon av Essentials Liquid Vaskemiddel for personer med sensitiv hud. Laget av naturlig avledede overflateaktive stoffer og biologisk nedbrytbare plantebaserte såper, dermatologtestet vaskemiddel inneholder heller ingen fosfater, blekemidler eller petroleumsbaserte rengjøringsmidler.

Hvor er Arm and Hammer vaskemiddel laget?

Vårt LEED-sølvanlegg i York, PA, produserer sin første flaske med VÆPNE & HAMMER ™ vaskemiddel . I 2011 fungerer LEED-Silver-anlegget som det beste produserende stedet for VÆPNE & HAMMER ™ klesvask produkter og er anerkjent som den mest bærekraftige bygningen vi eier.

Anbefalt: