Hva brukes Cathflo Activase til?
Hva brukes Cathflo Activase til?

Video: Hva brukes Cathflo Activase til?

Video: Hva brukes Cathflo Activase til?
Video: Hvad bruges cookies til i din browser? 2024, Juli
Anonim

Bruker av Cathflo Activase :

Det er brukt for å fjerne blodpropp fra katetre. Det kan bli gitt deg av andre årsaker.

Hva brukes Activase til?

Hva er bruker for alteplase (TPA, Activase , Cathflo Activase )? Alteplase er pleide å behandle personer med hjerteinfarkt (akutt hjerteinfarkt), hjerneslag, brystsmerter i hvile (ustabil angina), blodpropper i lungene (lungetrombose eller emboli) og andre mindre vanlige tilstander som involverer blodpropper.

Man kan også spørre, kan du bruke Cathflo i en havn? Alteplase ( Cathflo Activase; Genentech, USA), en rekombinant vevsplasminogenaktivator produsert ved rekombinant DNA -teknologi, ble brukt til å gjenopprette funksjonen til 50 okkluderte bryst porter . Imidlertid alle porter ble behandlet vellykket, og det var ikke nødvendig med kirurgisk inngrep.

Med tanke på dette, hvordan administrerer du Cathflo Activase?

Injiser 2,2 ml sterilt vann for injeksjon, USP, i Cathflo Activase hetteglasset, og led fortynningsstrømmen inn i pulveret. Lite skumming er ikke uvanlig; la hetteglasset stå uforstyrret slik at store bobler kan forsvinne. Bland ved å virvle forsiktig til innholdet er helt oppløst.

Hva brukes alteplase til?

Bruker for alteplase , rekombinant Alteplase injeksjon er brukt å oppløse blodpropper som har dannet seg i blodårene. Det er brukt umiddelbart etter at symptomer på et hjerteinfarkt oppstår for å forbedre pasientens overlevelse. Det er også brukt etter symptomer på et slag og for å behandle blodpropper i lungene (lungeemboli).

Anbefalt: