Hva står NCCN -retningslinjene for?
Hva står NCCN -retningslinjene for?

Video: Hva står NCCN -retningslinjene for?

Video: Hva står NCCN -retningslinjene for?
Video: Rottweiler VS Doberman 2024, Juli
Anonim

National Comprehensive Cancer Network® ( NCCN ®), en ideell allianse av 28 ledende kreftsentre dedikert til pasientbehandling, forskning og utdanning, er dedikert til å forbedre og legge til rette for kvalitet, effektiv, effektiv og tilgjengelig kreftbehandling slik at pasientene kan leve et bedre liv.

Vet også, hva står Nccn for?

De National Comprehensive Cancer Network (NCCN) er en ideell allianse av 27 kreftsentre i hele USA. Eksperter fra NCCN kreftsentre diagnostiserer og behandler alle kreftformer, med særlig fokus på komplekse, aggressive eller uvanlige kreftformer.

Man kan også spørre, hvor ofte oppdateres retningslinjene for NCCN? De NCCN Retningslinjer ® er oppdatert kontinuerlig, og de nyeste versjonene er tilgjengelige online. Mest NCCN Retningslinjer vil bli gjennomgått og oppdatert i journalen hvert 1 til 3 år.

Er NCCN -retningslinjene gratis på denne måten?

Det er for tiden 73 NCCN Retningslinjer tilgjengelig gratis -avgift på NCCN .org som dekker kreftdeteksjon, forebygging og risikoreduksjon, opparbeidelse og diagnose, behandling og støttende spørsmål. De NCCN Retningslinjer er tilgjengelig gratis -avgift kl NCCN .org/klinisk.

Hva betyr NCCN kategori 1?

Kategori 1 : Basert på bevis på høyt nivå, der er uniform NCCN enighet om at intervensjonen er passende. Kategori 3: Basert på alle bevisnivåer er major NCCN uenighet om at intervensjonen er passende.

Anbefalt: