Hva annet kan abreva brukes til?
Hva annet kan abreva brukes til?

Video: Hva annet kan abreva brukes til?

Video: Hva annet kan abreva brukes til?
Video: Does Abreva Really Work? -- THE VERDICT 2024, Juli
Anonim

Abreva er merkenavnet på stoffet docosanol, som er vant til behandle forkjølelsessårinfeksjoner forårsaket av herpes simplex -virus. Denne reseptfrie (OTC) medisinen er tilgjengelig som en aktuell krem. Det helbreder ikke herpes, men det kan fremskynde helbredelse av sår og reduserer symptomer.

På denne måten kan jeg bruke abreva hver dag?

Voksne og barn 12 år og eldre kan brukeABREVA . ABREVA bør være brukt fem ganger om dagen til forkjølelsessåret er helbredet.

Man kan også spørre, brenner abreva når den påføres? Det vil den ikke Brodd eller brenne og det har en medisinsk lukt eller smak. Fjern eventuell kosmetikk før søkerAbreva . Påfør nok denne medisinen til å dekke forkjølelsen eller feberblæren helt og gni forsiktig og helt inn. Abreva er vanligvis anvendt fem ganger om dagen inntil det er helbredet.

På samme måte spør folk, kan abreva brukes i ansiktet?

Abreva (dokosanol krem) er en forkjølelsessår/feberblister behandling brukt for å behandle forkjølelsessår/feberblærer på ansikt eller lepper. Det forkorter helbredelsestiden og varigheten av symptomer som prikking, smerter, svie og/eller kløe. Abreva er tilgjengelig som en generisk og reseptfri (OTC).

Hva er ingrediensene i abreva?

Abreva (dokosanol) Det aktive ingrediens er n-dokosanol, også kjent som behenylalkohol, en mettet 22-karbon alifatisk alkohol som viser antiviral aktivitet mot mange lipidhylsede virus, inkludert herpes simplex-virus (HSV).

Anbefalt: