Kan follikulitt vare i flere måneder?
Kan follikulitt vare i flere måneder?

Video: Kan follikulitt vare i flere måneder?

Video: Kan follikulitt vare i flere måneder?
Video: Efterskoli (2:2) KNR 22.03.2022 2024, Juli
Anonim

Er dette nyttig?

Ja Nei

Dessuten, hvor lenge varer follikulitt?

Mange små kviser vises på magen og noen ganger på armer og ben. Du kan ha mild feber og få urolig mage. Mesteparten av tiden, denne typen follikulitt forsvinner av seg selv på 7 til 10 dager.

hva skjer hvis follikulitt ikke blir behandlet? Follikulitt er en hudsykdom som ikke er livstruende, men den kan være kløende, sår og irriterende. Hvis venstre ubehandlet , kan du ende opp med hårtap og alvorlig arrdannelse. Hvis du har sensitiv hud, enkel friksjon og gnidning kan forårsake follikulitt utslett. Vanligvis er ingen behandling nødvendig.

Herav, kan follikulitt vare i flere år?

Follikulitt kan være en mild, kortvarig tilstand eller et alvorlig langsiktig problem som kan bokstavelig talt ta over livet ditt. Dessverre er denne variasjonen i alvorlighetsgrad kan føre til forestillingen om at det ikke er mer enn en forbigående ulempe. Dette kan vær veldig frustrerende hvis du har den mer vedvarende formen.

Hva forårsaker kronisk follikulitt?

Follikulitt er oftest forårsaket ved en infeksjon av hårsekkene med Staphylococcus aureus (staph) bakterier. Follikulitt kan også være forårsaket av virus, sopp og til og med betennelse fra inngrodde hår.

Anbefalt: