Hva står Cbspd for?
Hva står Cbspd for?

Video: Hva står Cbspd for?

Video: Hva står Cbspd for?
Video: The difference between CBSPD and ISHAMM Certification 2024, Juli
Anonim

Sertifiseringstavle for steril behandling og distribusjon

Tilsvarende, hva er forskjellen mellom Cbspd og Iahcsmm?

CBSPD er et sertifiseringsorgan. IAHCSMM er et sertifiseringsorgan samt en medlemsforening med full service. CBSPD tekniker sertifiseringsprogram er akkreditert av NCCA. IAHCSMM tekniker sertifiseringsprogram er akkreditert av NCCA og ANSI.

Spørsmålet er deretter, hva er steril behandling og distribusjon? Steril behandling og distribusjon Teknologer er ansvarlige for rengjøring og vedlikehold av kirurgiske verktøy og sykehusutstyr. Det er deres jobb å sørge for at sterilisert verktøyene blir deretter organisert i skuffer som inneholder instrumentene som kreves for rutinemessige eller spesielle operasjoner.

På samme måte blir det spurt, hvordan blir jeg SPD -sertifisert?

Sertifisering Styret for krav til steril behandling og distribusjon. CBSPD tilbyr SPD -sertifisering Eksamen, som er gyldig i 5 år. For å ta eksamen må du oppfylle en av følgende kvalifikasjoner: Vellykket gjennomføring av et SPT -kurs med karakteren 70 eller bedre.

Hva er Iahcsmm -sertifisering?

De Sertifisert Registrert sentral servicetekniker (CRCST) sertifisering programmet er designet for å gjenkjenne inngangsnivå og eksisterende teknikere som har demonstrert erfaring, kunnskap og ferdigheter som er nødvendige for å tilby kompetente tjenester som en sentral servicetekniker.

Anbefalt: