Hva brukes stoffet Arestin til?
Hva brukes stoffet Arestin til?

Video: Hva brukes stoffet Arestin til?

Video: Hva brukes stoffet Arestin til?
Video: Things to know about Arestin 2024, Juli
Anonim

Arestin er et tetracyklin -antibiotikum som bekjemper bakterier. Arestin er brukt sammen med visse tannbehandlinger for behandling av periodontitt (tannkjøttsykdom). Periodontitt er en infeksjon som forårsaker betennelse i tannkjøttet rundt tennene. Dette kan føre til at tannkjøttet trekker seg vekk fra tennene og etterlater dype lommer.

På samme måte, hvor lang tid tar det før Arestin trer i kraft?

Plassering ARESTIN i tannkjøttet tar 1-2 minutter i de fleste tilfeller.

Spørsmålet er deretter hvor mye koster behandling med Arestin? Arestin burde være rundt $ 36 per lomme. De bør gjør skalering og rothøvling først, og bruk deretter Arestin til lommer som ikke forbedres. Arestin burde bare brukes på alt 5 mm eller dypere, uansett. De tar deg med på en veldig dyr tur.

I tillegg fungerer Arestin virkelig?

I min erfaring jobber med praksis over hele USA, Arestin gjør det hva de kliniske studiene underbygger; dvs. forbedre undersøkelsesdybdereduksjonen sammenlignet med skalering og rothøvling alene. I noen tilfeller må du kanskje plassere den Arestin mer enn én gang per lomme.

Hva brukes arrestin til?

Arestin (minocycline hydrochloride) mikrosfærer er angitt som et antibiotisk tillegg til skalering og rothøvling (SRP) prosedyrer for reduksjon av periodontal lommedybde hos voksne pasienter med periodontal tannkjøttsykdom.

Anbefalt: