Hva er hensikten med beredskapsguiden?
Hva er hensikten med beredskapsguiden?

Video: Hva er hensikten med beredskapsguiden?

Video: Hva er hensikten med beredskapsguiden?
Video: Hva er hensikten med remediene 2024, Juli
Anonim

"Beredskapsguiden", eller ERG, gir først og fremst veiledning for hendelser som involverer farlige situasjoner materialer som skjer på motorveier og jernbaner, men det er også relevant for hendelser som oppstår når materialer transporteres med luft, sjø eller rørledning.

Hva er hovedformålet med veiledningsboka for beredskap om dette?

De hovedformål av ERG er å dirigere nødsituasjon svarer på den mest passende av disse veiledningene, basert på hendelsen. De ERG gir også veiledning om anbefalte evakueringsavstander, hvis det er aktuelt, i den grønne delen.

På samme måte, hva betyr fargene i ERG? Grønt - Kjemikalier markert med grønt i den blå delen eller den gule delen viser de er giftige inhalasjonsmaterialer (TIH). TIH har spesifikk informasjon om første isolasjonsavstand og beskyttelsesavstandsavstand. Hvit - Det er en mengde spesialisert informasjon i ERG.

På denne måten, hva er den blå delen av beredskapsguiden?

Blå : I tilfelle materialets UN -nummer ikke kan hentes eller ikke er lett tilgjengelig, vil blå del , som viser kjemikalier ved navn i alfabetisk rekkefølge, bør brukes. Som tilfellet er med det gule seksjon , fremhevede materialer indikerer en giftig innåndingsfare eller vannreaktivt stoff.

Hva inneholder håndboken for beredskap?

Den Retningslinjer for beredskap ” inneholder fargekodede seksjoner som gjør at du kan slå opp ting raskt uten å vite et sidetall. Riktig opplæring sikrer at første respondenter og arbeidere er kjent med hva som er dekket i hver seksjon.

Anbefalt: