Har igler en snabel?
Har igler en snabel?

Video: Har igler en snabel?

Video: Har igler en snabel?
Video: Первобытная рыбалка из листьев и приготовление пищи в ручьях: выживание в одиночку | ЭП.122 2024, Juli
Anonim

Alle igler har 34 kroppssegmenter. Dette igle bruker sine 15 cm (6 tommer) snabel som en hypodermisk nål for å suge blod fra verten. Noen arter av igler er rovdyr for andre dyr, noen spiser organisk rusk, og andre er parasittiske.

Med hensyn til dette, har igler tunger?

Leeches enten ha en protusibel svelg, ofte kalt en snabel, eller en ikke-protusibel svelg som kan være bevæpnet med kjever eller ikke. De igle utskiller en antikoagulant, hirudin, i spyttet som forhindrer blodet i å størkne før svelging.

På samme måte har en igle 32 hjerner? 2. Leeches har 32 hjerner . EN igles intern struktur er delt inn i 32 separate segmenter, og hvert av disse segmentene har Dens eget hjerne . I tillegg til det, hver igle har ni par testikler - men det er et annet innlegg for en annen dag.

Herav, hvilken klasse er igler?

Clitellata

Hvordan puster leeches?

De har en annen suger i den fremre enden som brukes til å bevege seg "som en tommerorm." Alle igler puster gjennom kroppsveggene og har øyeflekker på hodet for å oppdage lys. Leeches injiser hirudin, et bedøvelsesmiddel, for å unngå at vertene føler at de bryter huden.

Anbefalt: