Er det nødvendig med pels?
Er det nødvendig med pels?

Video: Er det nødvendig med pels?

Video: Er det nødvendig med pels?
Video: Салат «Селедка под шубой» (или просто «Шуба») - Классический рецепт 2024, Juli
Anonim

Hvis overflaten er relativt ny, ren og glatt, må du minimum klesfrakk er normalt behov for . Dette skyldes det faktum at lite stift materialet vil bli absorbert i den eksisterende overflaten og minimal mengde stift materiale vil være behov for for å kompensere for støvet på overflaten.

På samme måte kan man spørre, hva er hensikten med en klebejakke?

Takfrakk (også kjent som bond frakk ) er en lett påføring av asfaltemulsjon mellom varme blandede asfaltlag designet for å skape en sterk limbinding uten glidning. Tyngre applikasjoner kan brukes under porøse lag eller rundt lapper der det også fungerer som en tetning frakk.

Man kan også spørre, hvordan bruker du en klebejakke? EN klesfrakk sprøytes på overflaten av et eksisterende asfalt- eller betongdekke av en fordelerbil umiddelbart før du legger et overlegg. Målet er å oppnå jevn dekning over hele overflaten som skal asfalteres. Først når klesfrakk er på plass, bør det gis tid til å kurere og bli klebrig.

Deretter kan man også spørre: er det nødvendig med primelakk?

Bruken av Prime Coat . På en gang ble det antatt at a primelakk var et vesentlig element i god asfaltdekke. Imidlertid asfalt prime materialer og gradering av aggregatbaser har endret seg gjennom årene og anvendelser av prime er ikke lenger nødvendig for de fleste asfaltdekker.

Hvor lang tid tar det før klebejakken tørker?

1 til 2 timer

Anbefalt: