Har venstre øye en blind flekk?
Har venstre øye en blind flekk?

Video: Har venstre øye en blind flekk?

Video: Har venstre øye en blind flekk?
Video: Кто-нибудь из вас слышал о полуночной игре? Страшные истории. Мистика. Ужасы 2024, Juli
Anonim

På et tidspunkt vil punktum forsvinner fra din syn. Dette er blind flekk av din netthinnen. Hvis du lukker venstre øye og se på punktum med din Ikke sant øye , og gjenta prosessen, bør plusstegnet forsvinne i blind flekk av din annen øye.

Folk spør også, hvorfor har venstre øye en blind flekk?

Et scotoma er en blind flekk i visjonen din . En midlertidig blind flekk kan de første tegn på migrene hodepine. Et scotoma er forårsaket av et problem i din hjerne, et problem i øyet ditt , eller et problem i din synsnerven. De synsnerven er plassert bak øyet ditt og sender bilder til de hjerne.

Spørsmålet er deretter: Har det menneskelige øyet en blind flekk? Blind flekk , liten del av synsfeltet til hver øye som tilsvarer posisjonen til optisk disk (også kjent som optisk nervehode) i netthinnen. Det er ingen fotoreseptorer (dvs. stenger eller kjegler) i optisk disk, og derfor er det ingen bildedeteksjon i dette området.

Spørsmålet er deretter hva som kan forårsake en blind flekk i det ene øyet?

Noen blinde flekker kan være forårsaket ved en enkel migrene, mens andre kan være forårsaket ved glaukom, makuladegenerasjon eller netthinneløsning. Symptomer av netthinneløsning inkluderer ser en økning på flytere og lysglimt, og en nedgang i den ytre delen av synsfeltet.

Kan du se din blinde flekk?

Fordi det ikke er noen celler for å oppdage lys på optisk plate, er den tilsvarende delen av synsfeltet usynlig. Noen prosesser i hjernen vår interpolerer blind flekk basert på omkringliggende detaljer og informasjon fra det andre øyet, så vi gjør normalt ikke oppfatte blind flekk.

Anbefalt: