Innholdsfortegnelse:

Kan du drikke sikre om du er laktoseintolerant?
Kan du drikke sikre om du er laktoseintolerant?

Video: Kan du drikke sikre om du er laktoseintolerant?

Video: Kan du drikke sikre om du er laktoseintolerant?
Video: Skrimmel skrammel - Være den du er (lyrics) 2024, Juli
Anonim

Nei, Sørge for produktene er ikke sukker- gratis . Sørge for Max Protein inneholder 1 gram sukker per 11-oz porsjon. Alle Sørge for produktene inneholder noen laktose men gjøre ikke representerer en medisinsk bekymring for personer med laktoseintoleranse forfaller til den lille mengden. Sørge for produkter bør ikke konsumeres av personer med galaktosemi.

Videre kan du drikke boost hvis du er laktoseintolerant?

Ja, de fleste ØKE ® ernæringsprodukter er egnet for laktoseintoleranse (men ikke for personer med galaktosemi). Produkter som ikke er egnet for laktoseintoleranse inkludere: ØKE MAKS Riste, ØKE GLUKOSEKONTROLL® Høy protein Drikke og ØKE ® Høyproteinpulver Drikke Blande.

Vet også, hva betyr egnet for laktoseintoleranse? Laktoseintoleranse er en fordøyelsesforstyrrelse forårsaket av manglende evne til å fordøye laktose , hovedkarbohydratet i meieri Produkter. Den kan forårsake forskjellige symptomer, inkludert oppblåsthet, diaré og magekramper. Folk med laktoseintoleranse ikke gjør nok av enzymet laktase, som er nødvendig for å fordøye laktose.

På samme måte kan man spørre, er det ille å drikke Sørg for hver dag?

Kult, kremaktig Sørge for er flott for en og annen frokost eller lunsj, eller en deilig mellommåltid. Hver deilig Sørg for drikke er en utmerket kilde til 26 viktige vitaminer og mineraler. Drikke Sørg for daglig er en vane som kan hjelpe deg til å føle deg bedre.

Hva er bivirkningene av å drikke?

Bivirkninger

  • diaré.
  • kvalme.
  • oppblåsthet i magen.
  • fullstendig utmattelse.
  • utmattelse.
  • økt puls.

Anbefalt: