Hva brukes Xeroform dressing til?
Hva brukes Xeroform dressing til?

Video: Hva brukes Xeroform dressing til?

Video: Hva brukes Xeroform dressing til?
Video: Bacitracin and Xeroform Burn Dressing 2024, Juli
Anonim

Bruk Xeroform Gauze Sår Dressing med Petrolatum for å dekke og beskytte lavt til ikke-ekssoderende sår . Disse sår inkluderer donorsteder, skader, brannskader, hudskader og hudtransplantasjonssteder. Den ikke-klebende designen er utmerket for å opprettholde et fuktig sårmiljø, samtidig som det fremmer helbredelse.

På samme måte spør folk, hva gjør en Xeroform -dressing?

Xeroform er et sterilt sår dressing det er ikke-klebende, noe som betyr at det ikke vil feste seg til såret dressing endringer er mindre smertefulle og traumer i såret minimeres. Xeroform dressinger er laget av et absorberende fint maske gasbind som lett tilpasser seg kroppen.

På samme måte, når skal jeg slutte å bruke Xeroform? Slutt å bruke Xeroform når legen din forteller deg det, eller når huden din er helbredet. Leget hud er rosa og tørr uten at væske renner ut av den. Hvis du har spørsmål eller bekymringer, ring Burn/Plastic Surgery Clinic på 206.744.

Også å vite, er Xeroform et antibiotikum?

Innledning/bakgrunn. Xeroform ® er et petrolatumbasert finmasket gasbind som inneholder 3% vismut-tribromofenat. Vismut, som ligner på andre metaller, har antimikrobiell egenskaper. Xeroform ® har blitt brukt i flere tiår i brannskade og plastikkirurgi som en donorforbinding og som et dekke for sår eller brannskader med delvis tykkelse

Kan Xeroform brukes til å pakke et sår?

Xeroform bruk inkluderer beskyttelse av donorsteder, skader, brannskader, hudskader og hudtransplantasjonssteder. Xeroform okklusive gasbindelister kan være brukt for kompresjonsterapi eller til pakke sår , og er egnet for bruk med både dype og grunne sår.

Anbefalt: