Hva er forskjellen mellom mannlig og kvinnelig bekken?
Hva er forskjellen mellom mannlig og kvinnelig bekken?

Video: Hva er forskjellen mellom mannlig og kvinnelig bekken?

Video: Hva er forskjellen mellom mannlig og kvinnelig bekken?
Video: STØRRELSESAKT for kvinner og menn! Gjennomsnittlig personlig størrelse for begge kjønn 2024, Juli
Anonim

De kvinnelig bekken er større og bredere enn mannlig bekken , som er høyere (på grunn av en høyere iliac kam), smalere og mer kompakt. Avstanden mellom ischiumbenene er små i hanner . Dette resulterer hos hunnen innløpet er stort og ovalt i form, mens mann innløpet er mer hjerteformet.

Spørsmålet er også, hvilke fire trekk ved bekkenet skiller mellom menn og kvinner?

Det sanne bekken er bred og grunne i hunn , og bekken innløp, også kjent som overlegen bekken blenderåpning er bred, oval og avrundet. Mens i mann den er hjerteformet og smal. EN mannlig bekken har en v-formet kjønnsbue som er omtrent <70 °.

I tillegg, hva er det sanne bekkenet? Jo mindre bekken (eller " ekte bekken ") er plassen som er omsluttet av bekken belte og under bekken randen: mellom bekken innløpet og bekken gulv. Dette hulrommet er en kort, buet kanal, dypere på baksiden enn på den fremre veggen.

Hva er kjennetegnene på et kvinnelig bekken?

Kvinnelig bekken : Den nedre delen av magen som ligger mellom hoftebeina i en hunn . De kvinnelig bekken er vanligvis mer delikat enn, bredere enn, og ikke så høy som hannen bekken . Vinkelen på hunn kjønnsbuen er bred og rund.

Er hann- eller hunnbekkenet dypere?

Iiliac -toppene er høyere og mer uttalt i hanner , gjør mann falsk bekken dypere og smalere enn hos kvinner. De mann sakrummet er langt, smalt, mer rett og har et utpreget sakral odde. De hunn sakrum er kortere, bredere, mer buet bakre og har et mindre uttalt odde.

Anbefalt: