Hvilken respirasjonsmuskel representerer bjellekrukken?
Hvilken respirasjonsmuskel representerer bjellekrukken?

Video: Hvilken respirasjonsmuskel representerer bjellekrukken?

Video: Hvilken respirasjonsmuskel representerer bjellekrukken?
Video: Bell Jar Lung Model Video 2024, Juli
Anonim

De krukke symboliserer brysthulen, to ballonger står for lungene, og det nederste arket er for membranen. Når gummiplaten (diafragma) beveger seg ned, ekspanderer ballongene (lungene). Det reduserte trykket inne i ballongene får uteluften til å strømme inn (innånding).

Rett og slett, hva representerer klokkeburkemodellen?

De klokkeburk modell De modell , som er lufttett, representerer brystkassen, og luft er bare i stand til å komme inn via glassrøret som representerer luftrøret.

Videre, hva er begrensningene til klokkeburkemodellen? Styrker og Svakheter av ringekrukken Svakheter Membranen i bjelkekaramodellen trekkes ned under innånding, mens membranen i flat respirasjon blir flat. Klokken er veggen stiv, mens brystveggen er fleksibel og endres under pusten.

Når det gjelder dette, hvordan kan en bjellekrukke brukes til å modellere pust?

Når du trekker ned på membranen, øker du volumet på bjellekrukke og dermed senke trykket. Luft blir deretter presset inn i "lungene" utenfra, og senker volumet i bjellekrukke (og strekker ballongene) til trykket i og utenfor bjellekrukke er like.

Hva skjer med plassen inne i bjelkebeholderen når den elastiske gummien trekkes nedover?

Hulrommet inne i ringekrukken er lufttett. Som membranen er trukket ned , volumet i hulrommet øker. Dette fører til at trykket synker. Dette fører til en økning i trykk i bjellekrukke luften suser ut av ballongene og får dem til å tømmes.

Anbefalt: