Hva er det typiske interkostale rommet?
Hva er det typiske interkostale rommet?

Video: Hva er det typiske interkostale rommet?

Video: Hva er det typiske interkostale rommet?
Video: Den VLOG har Fått 3 kg !!! Ta kitty til legen ! En typisk dag for familien fra Russland 2024, Juli
Anonim

De Interkostal plass (ICS) er rom mellom de to tilstøtende ribbeina. Det er 11 interkostale mellomrom på hver side, hver intercostal plass er nummerert for ribben som er bedre enn den. Hver rom inneholder intercostal muskler og nevrovaskulær bunt av intercostal fly.

Spørsmålet er også, hva er det gjennomsnittlige interkostale rommet?

11 mellomrom

Man kan også spørre, hva er typisk intercostal nerve? De intercostale nerver er somatiske nerver som oppstår fra de fremre delene av brystryggen nerver fra T1 til T11. Disse nerver i tillegg til å forsyne brystveggen forsyne også pleura og bukhinnen.

På samme måte blir det spurt, hvordan bestemmer du interkostalrom?

Hvis du finner brysthakket, går du fingrene nedover manubrium noen få centimeter til du kjenner en tydelig benete ås. Dette er brystvinkelen. Den andre ribben er kontinuerlig med brystvinkelen; skyv fingeren ned for å lokalisere den andre intercostal plass.

Hva er formålet med mellomkostene?

Det indre intercostal musklene er ansvarlige for tvungen utånding. De trykker ned ribbeina og reduseres rom i brysthulen. De stammer fra ribbeina to til og med 12, med innsetting fra ribbeina en til 11. Den innerste intercostal musklene er de dypeste av intercostal muskler.

Anbefalt: