Er Levemir og Toujeo utskiftbare?
Er Levemir og Toujeo utskiftbare?

Video: Er Levemir og Toujeo utskiftbare?

Video: Er Levemir og Toujeo utskiftbare?
Video: Hypoglycemia in the elderly 2024, Juli
Anonim

Toujeo vs. Levemir . Toujeo og Levemir er begge langtidsvirkende insulinprodukter, men de inneholder forskjellige former for insulin. Toujeo inneholder insulin glargin, og Levemir inneholder insulin detemir. Toujeo er FDA-godkjent for å kontrollere blodsukkernivået hos voksne med type 1 eller type 2 diabetes.

Tilsvarende er Lantus og Toujeo utskiftbare?

* LANTUS ® og TOUJEO ® er ikke bioekvivalente og er ikke direkte utskiftbare . En høyere daglig TOUJEO ® -dose kan være nødvendig for å oppnå målområder for plasmaglukosenivå når du bytter fra LANTUS ®. † Klinisk betydning er ikke fastslått.

Spørsmålet er deretter hva som kan sammenlignes med Levemir? Levemir og Lantus er begge langtidsvirkende injiserbare insuliner som kan brukes til langsiktig behandling av diabetes. Levemir er en løsning av insulin detemir, og Lantus er en løsning av insulin glargin. Insulin glargin er også tilgjengelig som merket Toujeo.

hvilket insulin er sammenlignbart med Toujeo?

Toujeo og Lantus er langtidsvirkende insulin som brukes til å håndtere diabetes. De er merkenavn for det generiske insulin glargin . Lantus har vært en av de mest brukte langtidsvirkende insuliner siden den ble tilgjengelig i år 2000. Toujeo er relativt ny og kom først på markedet i 2015.

Er dosering det samme for Lantus og Levemir?

Selv om de begge er formulert samme i en hetteglass eller påfylt penn, Levemir kan administreres en eller to ganger daglig mens Lantus kan bare administreres en gang daglig.

Anbefalt: