Hva er de to hovedvedleggene til integumentary -systemet?
Hva er de to hovedvedleggene til integumentary -systemet?

Video: Hva er de to hovedvedleggene til integumentary -systemet?

Video: Hva er de to hovedvedleggene til integumentary -systemet?
Video: КОП ПО ВОЙНЕ. МНОГО КРУТЫХ НАХОДОК! БАЛТКОСА. WW2 METAL DETECTING 2024, Juli
Anonim

Hår, negler og svette og talgkjertler er av epitel opprinnelse og kalles samlet vedleggene til hud . De hud og dets vedlegg sammen kalles integumentary -systemet.

Folk spør også, hva er de to vedleggene på huden?

Hudvedlegg inkluderer hår, negler og svette og brystkjertler. Disse strukturene er avledet fra både en epidermal komponent og en dermal komponent.

Hva er de to hovedkomponentene i integrasjonssystemet ved siden av ovenfor? De to hovedkomponentene i integrasjonssystemet er huden og vedleggene. Huden er det største organet i kroppen. Den har lag som har forskjellige funksjoner for å beskytte kroppen: epidermis , dermis og hypodermis.

Videre, hva er vedleggene til integrasjonssystemet og deres funksjoner?

52.5. 3 Vedlegg . Huden vedlegg , som hårsekkene, svettekjertlene og talgkjertlene, lager huden funksjon godt i kontakt, temperaturfølelse, utskillelse, svette og termoregulering.

Hva er de to viktigste funksjonene i det ikke -dokumentære systemet?

Integrasjonssystemet består av hud , hår, negler kjertler og nerver. Hovedfunksjonen er å fungere som en barriere for å beskytte kropp fra omverdenen. Det fungerer også å beholde kropp væsker, beskytte mot sykdom, eliminere avfallsstoffer og regulere kropp temperatur.

Anbefalt: