Gjør oral vanning vondt?
Gjør oral vanning vondt?

Video: Gjør oral vanning vondt?

Video: Gjør oral vanning vondt?
Video: Прекрасное упражнение для красивого подбородка. Делайте его 1 раз в неделю! 2024, Juli
Anonim

Bruke en Waterpik® Water Flosser gjør ikke skade og er faktisk bra for tannkjøttet. Hvis du har usunt tannkjøttvev, er det midlertidige ubehaget du kan oppleve først med tanntråd ganske lite sammenlignet med ubehaget fra mulig tannkjøttsykdom eller andre muntlig helserelaterte problemer.

Dessuten er oral vanning nødvendig?

Oral vanning anbefales ofte for personer som ikke tåler tanntråd. Følsomt tannkjøtt, ortodontiske apparater, diabetes, tannlege implantater og manglende overholdelse er alle årsaker til det oral vanning er et effektivt alternativ til tanntråd.

På samme måte bør en Waterpik få tannkjøttet til å blø? Farhat. Vanntråder er også bra for folk som har sensitive tannkjøttet at blø hver gang de individuelle flosser. De vann legger ikke så mye press på tannkjøttet som en strengtråd gjør , så de tendens til blø vilje redusere under denne viktige munnhygieneøvelsen.

Også å vite, fungerer oral irrigatorer virkelig?

Studier har vist det orale vanning er mer effektive ved behandling av gingivitt enn tanntråd, noe som kan skyldes vanningsanlegg ' evnen til å arbeid under tannkjøttlinjen og gi en mer komplett rengjøring hele veien rundt tannen. Ulemper: Den eneste virkelige ulempen med orale vanning er prisen.

Kan Waterpik forårsake infeksjon?

I 1962 ble Waterpik ® oral irrigator ble introdusert som et hjemmepleiehjelpemiddel for å hjelpe med fjerning av plakett og rusk. Et av områdene forskerne fokuserte på tidligere, var muligheten for oral vanning som tvinger bakterier inn i blodstrømmen, hvor de kan forårsake infeksjon eller skade på kroppens organer.

Anbefalt: