Hvordan kommer jeg inn på Howard Dental School?
Hvordan kommer jeg inn på Howard Dental School?

Video: Hvordan kommer jeg inn på Howard Dental School?

Video: Hvordan kommer jeg inn på Howard Dental School?
Video: Is Dental School Worth It? 2024, Juli
Anonim

Søkere som ønsker det til søke om opptak til Howard universitet Høyskole av Tannlege (HUCD) må ha tilgang til Internett og send inn en søknad på -linje gjennom American Association of Tannskoler Application Service (AADSAS).

Har Howard University på denne måten en tannskole?

Howard University College av Tannlege er en skole av tannbehandling ligger i USA, Washington, D. C.. Det er det eneste tannskole i Washington, DC

Vet også, er Howard University en god tannskole? Ifølge nylig analyse, Howard University området er farlig; de skole er rapportert å ha en veldig dårlig vurdering for campus sikkerhet. Basert på 60 evalueringsfaktorer, Howard University tannlege programmet rangerer Topp 50 Tann Skoler i USA og The Beste tannlegeskolen i District of Columbia.

På denne måten, hva er den enkleste tannskolen å komme inn på?

Nesten over hele linja, letteste skolen å komme inn på blir staten skole der du har lovlig opphold. Det er noen få private skoler det er lett til komme inn i (NYU kommer til tankene), bør du søke på så mange du kan, og sammenligne søknaden din med utvalgskriteriene som DAT og GPA.

Hvor lang er en tannlegen grad?

Utdanningskravene for å bli en tannlege fullfører en bachelor grad , passerer Tann Opptaksprøve (DAT), og fullføre fire år studere å tjene en doktor i Tann Kirurgi eller lege ved Tann Medisin. Du må skaffe lisens fra statens styre i tannbehandling å praktisere i yrket.

Anbefalt: