Kan du kurere cytomegalovirus?
Kan du kurere cytomegalovirus?

Video: Kan du kurere cytomegalovirus?

Video: Kan du kurere cytomegalovirus?
Video: Цитомегаловирус. Вся правда о заболевании, диагностике и лечении. 2024, Juli
Anonim

Hva er behandling til cytomegalovirus infeksjon? Det er ingen kurere til CMV , og behandling til CMV infeksjon er ikke nødvendig hos friske barn og voksne. De med svært høy risiko for å utvikle alvorlige CMV infeksjon kan plasseres på antivirale medisiner for å forhindre CMV sykdom.

Holder CMV seg, forsvinner CMV?

Hos friske mennesker, CMV er nesten alltid mild og går borte på egen hånd. Personer med svekket immunsystem kan miste synet eller ha livstruende og invalidiserende sykdommer som kan kreve livslang terapi for å forhindre disse komplikasjonene.

På samme måte er CMV farlig? Cytomegalovirus ( CMV ) er medlem av herpesfamilien. Hos friske mennesker forårsaker det en mild influensalignende sykdom som varer noen dager eller uker. Hos utsatte mennesker, for eksempel de med undertrykt immunitet eller ufødte babyer, CMV kan være en farlig infeksjon.

Her, hvor lenge varer cytomegalovirus?

Tegn og symptomer Inkubasjonstiden for CMV -viruset varierer, men symptomene blir vanligvis tydelige omtrent tre til 12 uker etter eksponering for viruset. Varigheten av symptomene varierer også, men i gjennomsnitt siste i to til tre uker. Symptomer kan omfatte: Feber.

Kan du få CMV to ganger?

En gang CMV er i en persons kropp, den forblir der for livet og kan reaktivere. En person kan også bli infisert på nytt med en annen stamme (variant) av viruset. De fleste med CMV infeksjon har ingen symptomer og er ikke klar over at de har blitt smittet.

Anbefalt: