Er hydrogel et hydrokolloid?
Er hydrogel et hydrokolloid?

Video: Er hydrogel et hydrokolloid?

Video: Er hydrogel et hydrokolloid?
Video: Hydrogel Wound Filler- Cavidagel 2024, Juli
Anonim

Hydrokolloid bandasjer er sårforbindelser som er okklusive og klebende og kan danne en gel med vann. Hydrogel dressinger har lignende egenskaper i en gelkonsistens. Diverse hydrokolloid geler og dressinger har blitt brukt i sårbehandling for å opprettholde fuktighet og hjelpe til med debridering av nekrotisk vev.

Rett og slett, hva brukes hydrogel til?

Hydrogel bandasjer består av 90 prosent vann i en gelbase, ifølge medisinsk tidsskrift Apple Bites, og tjener til å overvåke væskeutveksling fra såroverflaten. Ved å holde såret fuktig, vil hydrogel dressing hjelper deg med å beskytte kroppen din mot sårinfeksjon og fremmer effektiv helbredelse.

Man kan også spørre, hva er hydrokolloid laget av? Hydrokolloid er laget av geldannende midler som pektin eller gelatin (mest brukt) som skaper et fuktig miljø med kroppen for å fremme helbredelse. Det trekker ut væsker og pus og danner deretter en myk gel.

Man kan også spørre, hva er hydrokolloid gel?

EN hydrokolloid bandasje er en ugjennomsiktig eller gjennomsiktig bandasje for sår. EN hydrokolloid bandasjen er biologisk nedbrytbar, pustende og fester seg til huden, så det er ikke nødvendig med separat taping. De gel som dannes som et resultat av absorpsjonen av såreksudat holdes på plass inne i limet av matrisen.

Hvordan bruker du Burnshield hydrogel?

Burnshield Premium -produkter er enkle å søke om . Bare åpne den sterile pakken, fjern bandasjen, søke om det over såret, og fest med et ikke -vedheftende bandasje.