Hva betyr remisjon ved multippelt myelom?
Hva betyr remisjon ved multippelt myelom?

Video: Hva betyr remisjon ved multippelt myelom?

Video: Hva betyr remisjon ved multippelt myelom?
Video: Как правильно принимать лекарства Советы пациентам с множественной миеломой 2024, Juli
Anonim

Symptomer: Tretthet

Tilsvarende, hva anses remisjon for myelomatose?

Remisjon etter transplantasjon - Den strenge definisjonen av ettergivelse krever at det ikke er tegn eller symptomer på multippelt myelom og at svært sensitive tester ikke kan påvise unormale plasmaceller. Denne typen ettergivelse forekommer hos omtrent 50 til 60 prosent av mennesker etter autolog transplantasjon.

kommer myelomatose alltid tilbake? Multippelt myelom er en type kreft, men den er forskjellig fra andre ondartede sykdommer. Noen kreftformer kan kureres fordi de produserer en masse som kan fjernes kirurgisk eller tørkes ut. Du vil ikke ha symptomer under remisjon, men det er det bestandig en sjanse for at kreften vokser tilbake og symptomene kommer tilbake.

Spørsmålet er deretter hvor lenge varer remisjon av myelomatose?

Det er fantastisk at mannen din har vært inne ettergivelse i syv år. Selv om det ikke er vanlig for pasienter med myelom å ha slike lang remisjoner, de blir sett av og til. Dessverre ingen kan forutsi hvor lenge din manns ettergivelse vil siste.

Hva er den lengste noen har levd med myelomatose?

Mike Katz var lengst levende myelom pasient jeg noen gang har møtt; jeg tror det har 25 år siden han først fikk diagnosen.

Anbefalt: