Oppløses popcornskall?
Oppløses popcornskall?

Video: Oppløses popcornskall?

Video: Oppløses popcornskall?
Video: Tämä jäi tänään kertomatta televisiossa - mitä takahuoneessa puhuttiin 2024, Juli
Anonim

I motsetning til mange matvarer, popcornskall er ikke lett oppløst i spytt, og kan vedvare i lange perioder mellom tennene og langs tannkjøttlinjene.

Spørsmålet er også om popcornskall løses opp?

Hei Kelly– fordi Tiny But Mighty Popcorn er et mindre utvalg popcorn , det er praktisk talt skrogfritt, noe som betyr at det ikke har de irriterende skjellene som sitter fast i tennene. Det er to deler til et frø - Aleurone (indre lag) og Pericarp - eller skrog (ytterste laget).

Spørsmålet er deretter: fordøyes popcornskall? Popcorn er i stand til å sprette fordi kjernene er harde skrog og et stivelsesholdig interiør. Det er ikke klart om vi får fordeler av polyfenolene i popcorn , som de finnes i skrog , som er uløselig fiber og ikke fordøyd . Det er en mulighet for at polyfenolene passerer oss uabsorberte.

Med tanke på dette, hvordan får du popcornskall av tannkjøttet?

Strikk et tanntråd forsiktig opp mellom tennene og trykk deretter mot siden skroget ligger under, trekk tanntråden ned og mot tannen. Prøv en tannpirker eller en tannpirker (vær forsiktig!) for forsiktig å prøve å løsne skroget og jobbe med det ute fra under tannkjøtt.

Hvorfor sitter popcorn fast i tennene?

Ofte, popcorn kjerner og andre biter av mat sette seg fast i tennene fordi de er feiljustert og fang dem. Dette kan oppstå fordi to tennene er for nær hverandre eller har for bredt av agap mellom dem. Disse defektene vil fortsett å fange mat og kan utvikle seg til et hulrom eller tannkjøttinfeksjon.

Anbefalt: